Utiliteit

In de utiliteitsbouw maakt men ook dankbaar gebruik van onze producten en totaaloplossingen met sanitair cabines en hygiëne sluizen. We werken regelmatig samen met aannemers. We krijgen veel positieve reacties op ons vakmanschap, oog voor kwaliteit en onze betrouwbaarheid.
Vakmanschap
Oog voor kwaliteit
Betrouwbaarheid

Zeker als het gaat om het nakomen van gemaakte afspraken en afgesproken planningen. Ook binnen de utiliteitsbouw heeft men ontdekt wat er mogelijk is met Trespa en Volkern platen. De variatie die we bieden in dikte, vormen, kleuren, designs, afmetingen en kwaliteiten is enorm. Afhankelijk van het gebruiksdoel bepalen we samen wat de beste keuze is. Informeer naar de mogelijkheden. We denken graag mee!

Neem contact op Bekijk projecten

Producten voor deze sector

Tal van mogelijkheden voor uw bedrijf

Uitgelicht project

Bedrijfsinrichting Van Asten te Sterksel
agrarisch

Bedrijfsinrichting Van Asten te Sterksel

hygiëne sluizen wanden lockers banken & garderobes

Hygiënesluis met hoogste SPF status In 2019 heeft Van Asten Group in Sterksel een nieuwe biggenstal in gebruik genomen die voldoet aan de hoogste SPF hygiëne-eisen.  Hiervoor hebben wij samen…

Bekijk project

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
0492 38 32 31

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×