Agrarisch

Wij zijn dé specialist in hygiënesluizen van Trespa / Volkern die geheel voldoen aan de eisen van de huidige wet- en regelgeving omtrent VAMIL / IKB en Maatlat Duurzame Veehouderij.
Brandklasse B1
Meer dan 25 jaar ervaring
Optimale stalhygiëne

Als bedrijf met een agrarische achtergrond, kunnen we met u meedenken en geven we een advies waarop u kunt bouwen. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1998 zijn wij nummer 1 van Nederland in het vervaardigen van hygiënesluizen en worden we bestempeld als het meest toonaangevende bedrijf binnen onze branche. Harpie B.V. is op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving en spreekt de taal van de agrariër. Dit maakt ons een betrouwbare partner.

Neem contact op Bekijk projecten

Producten voor deze sector

Tal van mogelijkheden voor uw boerderij

Uitgelicht project

Een dubbele hygiënesluis voor MS Schippers
agrarisch

Dubbele hygiënesluis + toebehoren voor proefstal MS Schippers

hygiëne sluizen sanitaire cabines

Bacterievrije Hygiënesluis HyCare research centre Op het proefbedrijf van Schippers uit Bladel heeft Harpie een compleet bacterievrij hygiëne centrum opgericht. Niet alleen de Hygiënesluis maar ook de toiletcabine, overstap plank…

Bekijk project

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
0492 38 32 31

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×