Food

Bedrijven binnen deze sector zoals laboratoria, slachterijen en producenten van levensmiddelen vragen ons om toepassingen voor ruimtes waar ze producten verwerken. Hygiëne staat daarbij voorop. Onze oplossingen maken dan het verschil. We leveren naast totaal oplossingen ook maatwerk.
Hygiëne bewaken
Maatwerk oplossingen
Doordacht en verantwoord

Zeker binnen de food sector komt onze brede ervaring, kennis en expertise over hygiëne van pas. We denken graag mee. Dan ervaart u dat naast de juiste oplossing en toepassing ook een doordachte indeling en een verantwoorde manier van gebruik van belang is. Ook daarin kunnen we adviseren.

Neem contact op Bekijk projecten

Producten voor deze sector

Tal van mogelijkheden voor uw bedrijf

Uitgelicht project

Kasten voor patisseri De bakker
food

Opberg en ordnerkasten De Bakker B.V. te ‘S-Hertogenbosch

lockers

Opbergkasten geleverd voor patisserie fabriek Bij De Bakker BV in 'S-Hertogenbosch hebben we een aantal klant specifieke opbergkasten geleverd van Volkern. Deze lockerkast- en ordnerkast zijn geleverd in de kleur…

Bekijk project

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
0492 38 32 31

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×