Educatie

Ook binnen kinderdagverblijven, scholen voor basis-, voortgezet en speciaal onderwijs, mbo’s, hogescholen en universiteiten is behoefte aan schoon en duurzaam sanitair en andere toepassingen van trespa en volkern platen.
Schoon en duurzaam
Kindvriendelijk
Leren mogelijk maken

Onze oplossingen voor kleedkamers, verschoningsruimtes, toiletten, doucheruimtes, kantines, sporthallen, recreatieruimtes, keukens en praktijk-, leer- en werkplekken zijn veelgevraagd. Naast complete oplossingen voor sanitair leveren we desgewenst ook producten en accessoires die ruimte creëren om te zitten, werken en op te ruimen. Denk daarbij aan lockers, banken, tafelbladen, ontvangstbalies, tafelbladen voor buitentafels en was- en werktableaus. We kunnen alles maken in alle kleuren, vormen en materialen.

Neem contact op Bekijk projecten

Producten voor deze sector

Tal van mogelijkheden voor uw onderwijs instelling

Uitgelicht project

Schoenenkast en kapstokkenstrook Aeres hogeschool te Dronten
educatie

Schoenenkast en kapstokkenstroken voor Aeres Hogeschool te Dronten

banken & garderobes

Open schoenenkast op Agrarische Hogeschool Aeres In samenwerking met Aeres Agrarische Hogeschool heeft Harpie diverse vestigingen voorzien van een Hygiënesluis, open vakken kasten of andere sanitaire toepassingen. In zowel de…

Bekijk project

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
0492 38 32 31

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×