Recreatie

Ook voor de recreatiebranche bieden we totaaloplossingen en producten van trespa en volkern platen. Deze zijn breed toepasbaar in keukens, kleedruimtes, sanitair gebouwen, recreatieruimtes van bijvoorbeeld kampeerboerderijen, recreatiebedrijven, hotels en horecavoorzieningen.
Breed toepasbaar
Duurzaam en praktisch
Schoon en hygiënisch

De oplossingen die we bieden, variëren van complete sanitaire units die we geheel voor uw ontwikkelen, produceren en installeren tot eenvoudige standaard oplossingen. Daarnaast zijn er ook maatwerkoplossingen voor sanitair met douchecabines, losse bladen, wanden, banken, garderobes en lockerkasten. Laat ons gerust meedenken!

Neem contact op Bekijk projecten

Producten voor deze sector

Tal van mogelijkheden voor uw recreatie bedrijf

Uitgelicht project

Sanitaire inrichting mini camping
recreatie

Sanitaire inrichting mini-camping ’t Vressels Bos te Sint-Oedenrode

sanitaire cabines wanden banken & garderobes

Sanitaire inrichting mini-camping 't Vressels Bos Mini-camping 't Vressels Bos hebben we voorzien van twee sanitaire ruimtes uitgerust met twee toiletcabines, een was cabine, een mindervalide toilet en een douchecabine.…

Bekijk project

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
0492 38 32 31

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×