Sport

Binnen de sport en specifiek in sport- en fitnessscholen, zwembaden, sporthallen, gymzalen, kleedkamers en garderobes van sportverenigingen en revalidatiecentra maken onze sanitair cabines en andere toepassingen verschil voor eigenaren én gebruikers. Vraag gerust naar voorbeelden en referenties.
Praktisch
Duurzaam en slim
Compleet aanbod

Naast complete oplossingen voor sanitair leveren we desgewenst ook producten en accessoires die bijvoorbeeld ruimte creëren of zitgelegenheid bieden. Denk daarbij aan locker kasten, banken, tafelbladen, garderobes, tafelbladen voor buitentafels en was- en werktableaus. We kunnen alles maken in alle kleuren, vormen en materialen. Ook logo’s kunnen we verwerken in het ontwerp. Laat u gerust inspireren!

Neem contact op Bekijk projecten

Producten voor deze sector

Tal van mogelijkheden voor uw vereniging

Uitgelicht project

Zitbanken en afscheidingswanden Hockeyclub te Asten
sport

Zitbanken en afscheidingswanden Hockeyclub te Asten

sanitaire wanden wanden banken & garderobes

Kleedkamer inrichting van A tot Z In samenwerking met Wijnen Kantoorinrichting heeft Harpie bij de Hockeyclub in Asten de volledige kleedkamer inrichting gerealiseerd, uitgevoerd in Volkern plaat. Niet alleen de…

Bekijk project

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
0492 38 32 31

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×