Industrie

Bedrijven binnen deze sector vragen ons vaak om oplossingen en toepassingen voor kleedkamers, kantines en andere personeelsruimtes. Ook leveren we regelmatig platen die onderdeel vormen van machines binnen het productieproces.
Brede toepassingen
Slimme oplossingen
Duurzaam en comfortabel

Soms zoekt u als bedrijf al dan niet een tijdelijke oplossing bij de uitbreiding, verbouwing of vernieuwing van uw bedrijfspand of -hal. Ook dan kunnen we snel schakelen met slimme toepassingen of totaal concepten en de levering van sanitaire cabines of specifieke producten en accessoires. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact op Bekijk projecten

Producten voor deze sector

Tal van mogelijkheden voor uw bedrijf

Uitgelicht project

Toiletwagen inrichting voor TWT verhuur
industrie

Toiletcontainer inrichting TWT verhuur

sanitaire cabines sanitaire wanden

Toiletcontainer inrichting TWT verhuur TWT is een van Nederlands meest toonaangevende bedrijven als het gaat om tijdelijke water techniek voor bijvoorbeeld de evenementenbranche. Voor TWT heeft Harpie B.V. een aantal…

Bekijk project

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
0492 38 32 31

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx, jpeg, Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×